Ηράκλειο: Πώς “δημοσιογράφος” με ρατσιστικό λόγο, γλείφει δημόσια τον Μητσοτάκη και απειλεί αριστερούς πολίτες! (εικόνες)

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου ο ρατσιστικός και επικίνδυνος για τη δημοκρατία λόγος ενός “δημοσιογραφούντος” της πόλης. Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να στελεχώνει σειρά μέσων, χρησιμοποιώντας τα για κηρύγματα μίσους, ακόμα και σε βάρος πολιτών που “δε γουστάρει” ή δεν ταιριάζουν με τα συμφέροντά του.

Υπενθυμίζουμε ότι το Candiadoc έχει ασχοληθεί πολλές φορές με τον Κώστα Συλιγάρδο, δηλωμένο θαυμαστή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έναν άνθρωπο της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, που με τη μεγάλη κρίση αναξιοπιστίας στα μέσα, βρήκε την ευκαιρία να κάνει “καριέρα”. Οι καταγγελίες που φτάνουν συχνές και πολλές για τον συγκεκριμένο “αστέρα”, που έχει απολαύσει και κρατικό χρήμα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Για να θυμηθούμε:

Όλα έχουν κόστος…- Το απίστευτο γλείψιμο του… “αδέκαστου αστέρα” του Ηρακλείου στον Μητσοτάκη! (εικόνα)

Ο “αστέρας” του Ηρακλείου στα χνάρια Τζήμερου: Οι ρατσιστικές προκλήσεις και οι ύβρεις σε όσους αντιδρούν

Τρομολαγνική ραδιοφωνική «δημοσιογραφία» στο Ηράκλειο, με εκφράσεις μίσους και βίας – Τι καταγγέλλει αναγνώστης

Ιδού η διαπλοκή στην “ενημέρωση” της Κρήτης!- Πώς μέσω του κρατικού χρήματος γινόταν η “αδούλωτη φίλια δημοσιογραφία” από περίεργα έντυπα (έγγραφα)

Θυμίζουμε ότι χρησιμοποιώντας καθημερινά και επί ώρες τη συχνότητα ενός ιστορικού ραδιοφώνου του Ηρακλείου, του Ράδιο Κρήτη 101,5, κάνει κηρύγματα μίσους και ρατσισμού, επιτιθέμενος με υβριστικό τρόπο ακόμα και σε συναδέρφους του στο διπλανό γραφείο, όπως στον Μάριο Διονέλλη, ο οποίος παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο μέσο, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του και διαπιστώνοντας ότι οι περισσότεροι ακροατές του: ο κ. Συλιγάρδος – προφανέστατα με την ανοχή της ιδιοκτησίας- έχει μετατρέψει τη δημόσια συχνότητα του ιστορικού ραδιοφώνου σε έναν οχετό…

Πώς “δημοσιογράφος” θαυμαστής του Μητσοτάκη με ρατσιστικό λόγο μετατρέπει σε οχετό ιστορικό μέσο του Ηρακλείου

Και τώρα απειλεί να αναφέρεται από αυτήν σε πολίτες (!) με τους οποίους δε συμφωνεί! Ενώ άλλους τους χλευάζει για τις απόψεις τους, με μισαλλόδοξο τρόπο, σαν “αυθεντία”… Κι όλα αυτά, όχι στη σελίδα του, αλλά του γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ!

Δείτε το θράσος του…

Η αρχική ανάρτηση του γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου, Δημήτρη Κλαράκη, ήταν αυτή:

Και δείτε τις προκλήσεις του “δημοσιογράφου”:

Κι όχι μόνο αυτό, πήρε τις συνομιλίες και τις έβαλε στη σελίδα του για να βγάλει χολή…

Χάσαμε την μπάλα…. Ο δημοσιογράφος δεν είναι να γλείφει την εξουσία και να καταγγέλλει την άποψη των πολιτών με τους οποίους διαφωνεί, αλλά για να ελέγχει την εξουσία, στο όνομα των πολιτών, και να της βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα. Εκτός κι πρόκειται για “δημοσιογράφο” που κάνει το επάγγελμα μέσο πίεσης για κονόμα… Ντροπή όχι στον ίδιο που δεν καταλαβαίνει τι θα πει, αλλά σε όλους εκείνους που τον πληρώνουν για τις αθλιότητες και τις υστερίες του… Και μιλάμε για μια πόλη όπως το Ηράκλειο, ένα νησί, όπως η Κρήτη, που έχει γνωστές δημοκρατικές παραδόσεις…
ΥΓ: Αυτό μας έλειπε, να δίνει… μαθήματα “ανθρωπισμού” και “ορθού λόγου”, ο… Συλιγάρδος!

Στη σελίδα του γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησαν αρκετοί άλλοι στην πρόκληση:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί